Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τις αδελφές Πλευρίτου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για ακόμα τρία χρόνια η Μαργαρίτα Πλευρίτου θα είναι παίκτρια του Ολυμπιακού. Η διεθνής πολίστρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης έδωσε τα χέρια με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Λίγο μετά ήρθε και η ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου και της Ελευθερίας Πλευρίτου αδελφή της Μαργαρίτας. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την διεθνή περιφερειακή για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι θα βρίσκονται μαζί στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την Μαργαρίτα Πλευρίτου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024»

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό για 11η συνεχόμενη χρονιά. Οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί με την οικογένεια του Ολυμπιακού μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας είναι παρά πολύ δυνατοί. Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει έχοντας τον κόσμο δίπλα μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Κουντούρη και την διοίκηση του Ολυμπιακού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την στήριξη που μας έχουν δείξει».

Aναλυτικά η ανακοίνωση για την Ελευθερία:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Ελευθερία Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024»

Oι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας olympiacossfp.gr: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για 11η χρόνια. Παραμένω στην ομάδα που μεγάλωσα και έχω στην καρδιά μου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε τους φιλάθλους μας στα γήπεδα και στις πισίνες γιατί η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr