
Ο «βασιλιάς» Λεμπρόν αποθέωσε τον Γιάννη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στον έκτο τελικό και ο Λεμπρόν Τζέιμς τον αποθέωσε με μια ανάρτηση του στα social media.
Ο «βασιλιάς» Λεμπρόν μπορεί να υποστήριζε τους Φοίνιξ Σανς λόγω της στενής φιλίας του με τον Κρις Πολ, όμως υποκλίθηκε και εκείνος στο μεγαλείο του «Greak Freak» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς χρησιμοποιώντας τη φράση «hooping» σε μια ανάρτηση του, την οποία βάζουν οι Αμερικανοί όταν θέλουν να πουν πως κάποιος παίζει πολύ καλά, αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο.
Δείτε το «τιτίβισμα» του Λεμπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια του έκτου τελικού για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Greek Freak is HOOPING!!!!!!!
— LeBron James (@KingJames) July 21, 2021
«Συγχαρητήρια Γιάννη Αντετοκούνμπο! Το κέρδισες αυτό το γ@@@μένο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Λεμπρόν Τζέιμς.
- Η «ουρά» της ενεργειακής κρίσης – Πότε θα αποκατασταθούν οι ροές
- Έμπολα: Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΟΥ στο Κονγκό αναβλήθηκε για την Πέμπτη
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ



