Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιλόγεβιτς: «Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει» (vid)

Μιλόγεβιτς: «Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει» (vid)

Τη δουλειά της προετοιμασίας στο γήπεδο θέλει να δει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που μίλησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Βελέζ την Πέμπτη (22/7, 21:30) στο Σαράγεβο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για όσα περιμένει να δει στο γήπεδο αλλά και για τον βαθμό ετοιμότητας των τελευταίων μεταγραφών της ομάδας.

Όσα είπε ο Μιλόγεβιτς:

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ αύριο: «Είναι το πρώτο επίσημο ματς. Άλλα τα τα επίσημα, αλλά τα φιλικά. Έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο. Δεν χρειάζεται να πω τι πρέπει να περιμένουμε. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά, αυτό θέλουμε να βγάλουμε και στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τη διοργάνωση. Θέλω πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ και τον βαθμό ετοιμότητας τους: «Όλα τα παιδιά άρχισαν πριν μερικές μέρες τις προπονήσεις. Οι Βράνιες και Αραούχο ξέρουν την ομάδα, ο Λε Ταλέκ είχε μια ταλαιπωρία με κορωνοϊό, αλλά σίγουρα πρόκειται για παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια».

Για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του: «Αν αρχίζεις και παίζεις το build up από πίσω με πρέσινγκ του αντιπάλου είναι ρίσκο. Αν παίζεις με ψηλές μπαλιές είναι κάτι άλλο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θέλω οι παίκτες μου να έχουν διάφορους τρόπους παιχνιδιού. Εγώ παίζω για να κερδίζω, ανεξάρτητα από τον τρόπο παιχνιδιού. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αν συνδυάζεται το αποτέλεσμα με την μπάλα αυτό είναι άλλο, αλλά θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας».

Για την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο χρόνος. Κάθε προπονητής ζει υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα παιδιά δουλεύουν πολύ στην προπόνηση. Εγώ θέλω να δώσω τα πάντα και η πίεση πάντα θα υπάρχει».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024