Σήμερα πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Διαδηλωτές με ελληνικές σημαίες, σταυρούς, εικόνες συγκεντρώθηκαν σε πλατείες πόλεων ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν έλειπαν και τα ακροδεξιά στοιχεία

Εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες ήταν αισθητά λιγότεροι από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ δεν έλειψε και η παρουσία ακροδεξιών και χρυσαυγιτών.

Στην Αθήνα σημειώθηκαν και επεισόδια με την αστυνομία, ενώ παρουσία στη συγκέντρωση είχαν και μέλη του «κόμματος» του φυλακισμένου χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη.

Χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις συγκεντρώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με τους συμμετέχοντες σε αρκετές περιπτώσεις να ψέλνουν εκκλησιαστικούς ύμνους.

Με κεντρικό σύνθημα “Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό” διαδηλωτές έδωσαν το παρών στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Συγκέντρωση και στο Αγρίνιο

Συγκεντρώσεις με ελληνικές σημαίες και σταυρούς σε Ξάνθη και Κομοτηνή

Παρά το γεγονός ότι νέο επικίνδυνο κύμα της πανδημίας σαρώνει τη χώρα, οι αντιεμβολιαστές, πολλοί από τους οποίους φωνάζουν συνθήματα και εκφράζουν απόψεις που παραπέμπουν ευθέως στην ακροδεξιά, επιμένουν στις αντιδράσεις τους για τον εμβολιασμό.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr