Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Συνελήφθη παίκτης της Premier League ως ύποπτος για παιδοφιλία

«Βόμβα» στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Συνελήφθη παίκτης της Premier League ως ύποπτος για παιδοφιλία

Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League φαίνεται πως συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία

Είδηση-βόμβα έσκασε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League φέρεται να έχει συλληφθεί με ενδείξεις για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα της Premier League, συνελήφθη την Παρασκευή (16/7) στο σπίτι του από την Αστυνομία του Μάντσεστερ, η οποία επιβεβαίωσε τη σύλληψη, αλλά γνωστοποίησε ότι στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος με εγγύηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος της ομάδας του επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που σχετίζονται με παιδοφιλία, ενώ τόνισε πως ο παίκτης έχει αποκλειστεί από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Φυσικά, το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά πρόκειται για 31χρονο διεθνή και βασικό με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Έχει προκαλέσει ένα μεγάλο σοκ. Κάθε ένδειξη για αδικήματα σεξουαλικά με αποδέκτες παιδιά λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη από την Αστυνομία» αναφέρει πηγή της Mirror.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024