Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Σημαντικό που επιστρέφουν οι οπαδοί μας - Να παίξουμε σαν Ολυμπιακός»

Μαρτίνς: «Σημαντικό που επιστρέφουν οι οπαδοί μας – Να παίξουμε σαν Ολυμπιακός»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην αυριανή (21/7, 22:00) αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού, στάθηκε στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, ενώ μίλησε για την ετοιμότητα του Ματιέ Βαλμπουενά και την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην αυριανή (21/7, 22:00) αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού, στάθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, ενώ μίλησε για την ετοιμότητα του Ματιέ Βαλμπουενά και την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαρτίνς:

Για το αν κρίνει ότι η ομάδα βρίσκεται στο επίπεδο που ήθελε. Πώς την περίμενε και αν είναι έτοιμη για τα δύο παιχνίδια με τη Νέφτσι:

«Η ομάδα είναι καλά, έχει δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, όμως δουλεύουμε σε μια πολύ ικανοποιητική ταχύτητα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο».

Για τον Ματιέ Βαλμπουενά:

«Ο Ματιέ είναι καλά. Προπονείται με την ομάδα εδώ και μία εβδομάδα. Εχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Δουλεύει καλά και είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι».

Για το εάν η παρουσία του κόσμου αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον ίδιο και τους παίκτες του, αλλά για και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος τα τελευταία χρόνια στα προκριματικά:

«Αύριο θα είναι μια συμβολική μέρα για εμάς, γιατί μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουν οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο. Δεν είναι το ίδιο σαν ατμόσφαιρα, αλλά και σαν θέαμα. Εμείς δουλεύουμε για να προσφέρουμε ικανοποίηση στον κόσμο μας και στον σύλλογό μας.

Αυριο λοιπόν θα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό γιατί θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Πολύ μεγάλο μέρος των επιτυχιών έχουμε πετύχει οφείλεται στους οπαδούς μας. Χρειάζεται από εμάς όμως προσπάθεια και συγκέντρωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ:

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μια μεγάλη αλλαγή στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που κατά καιρούς ευνοούσε τις μεγάλες ομάδες. Ένα γκολ εκτός έδρας μπορούσε να καθορίσει την πρόκριση.

Όταν το παιχνίδι κρινόταν στις παρατάσεις και σκόραρε ομάδα που αγωνιζόταν εκτός έδρας, αυτό το γκολ καθόριζε ουσιαστικά το αποτέλεσμα.

Είναι κάτι το οποίο ήταν μια προστασία μπορούμε να πούμε για κάποιες ομάδες. Τώρα αλλάζουν πολλά μετά την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ. Τώρα τα πράγματα θα γίνουν πιο ανταγωνιστικά».

Για τη Νέφτσι Μπακού και τι εικόνα έχει σχηματίσει για την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν:

«Συγκεντρώνομαι περισσότερο στη δική μας ομάδα. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, έχω μελετήσει την ομάδα του Μπακού. Είναι μια ομάδα που έκανε δύο πολύ καλά ματς απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας. Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και αξίζει τον σεβασμό μας.

Πολλοί θα πουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε ο Ολυμπιακός που όλοι γνωρίζουν, προκειμένου να ξεπεράσουμε την ομάδα του Μπακού».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024