Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χόλιντεϊ: «Σαν να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Χόλιντεϊ: «Σαν να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που μπορεί να τους στέψει πρωταθλητές πρέπει να είναι οι Μπακς, όπως τόνισε ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Οι Μπακς έκαναν το break στο Game 5 της σειράς κόντρα στους Σανς και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του αντιμετωπίζουν στο Fiserv Forum τους Σανς και με νίκη θα είναι και πάλι πρωταθλητές του ΝΒΑ μετά το 1971.

Πριν το Game 6, ο Τζρου Χόλιντεϊ σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι οι Μπακς θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να φτάσουν στον στόχο τους.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να παίξουμε δείχνοντας ότι είμαστε ικανοί για όλα, σα να είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, σα να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είχα πει ότι πρέπει να νικήσουμε στο πέμπτο παιχνίδι, αλλά η δουλειά, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος από το να την ολοκληρώσουμε στην έδρα μας, αλλά αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που δεν τα παρατάει. Ναι, έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας, ωστόσο πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτή και να παίξουμε για εμάς».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024