Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Δένδιας - Θα προηγηθεί επίσκεψη στο Ισραήλ

Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Δένδιας – Θα προηγηθεί επίσκεψη στο Ισραήλ

«Μεταβαίνω στην Κύπρο όπου θα γίνω δεκτός από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και θα συναντηθώ με τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη, για τον στενό συντονισμό μας στην αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης συμπεριφοράς, όπως και με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Σ. Ιωάννου» έγραψε στο twitter ο Ν. Δένδιας

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο Τετάρτη ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μετά τις προκλήσεις και τις απειλές Ερντογάν.

Στενός συντονισμός ενάντια στην τουρκική παράνομη συμπεριφορά

Θα προηγηθηθεί η επίσκεψη του κ. Δένδια στο Ισραήλ όπου θα συναντηθεί με το νέο υπουργό Εξωτερικών της χώρας και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Κύπρο όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη και τον δήμαρχο Αμμοχώστου Σ. Ιωάννου.

«Μεταβαίνω αύριο 21/7 στο Ισραήλ, όπου θα συναντηθώ με τον νέο ΥΠΕΞ @yairlapid. Στο επίκεντρο των συνομιλιών η περαιτέρω ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς, τα πολυμερή σχήματα συνεργασίας και οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

»Εν συνεχεία μεταβαίνω στην Κύπρο όπου θα γίνω δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα συναντηθώ με τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη, για τον στενό συντονισμό μας στην αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης συμπεριφοράς, όπως και με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Σ. Ιωάννου» έγραψε στο twitter ο Νίκος Δένδιας.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024