Σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 8.05 το πρωί της Τρίτης στη Θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της Αττικής.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων και το επίκεντρo εντοπίζεται στα 2 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Θήβας.
«Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου. Δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα ανησυχίας. Ο σεισμός συνδυάζεται με την προηγούμενη σεισμική δραστηριότητα στη Θήβα» τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.