
Μύκονος: Παραμένουν τα περιοριστικά μέτρα παρά το «τσουνάμι» αντιδράσεων από τους επιχειρηματίες
Θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση από την επιτροπή των ειδικών.
Δεν υπάρχουν σκέψεις για αναθεώρηση των περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο νωρίτερα από τη Δευτέρα (26/07/2020), παρά το γεγονός πως ήδη τοπικοί φορείς, σύλλογοι και σωματεία έχουν δείξει την αντίδρασή τους στην απόφαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η επιδημιολογική κατάσταση του νησιού θα επαναξιολογηθεί από του ειδικούς της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, ωστόσο δεν τίθεται θέμα πρόωρης άρσης των μέτρων, δηλαδή επαναφορά της μουσικής και της ελεύθερης κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες πριν την ημερομηνία που έχει οριστεί.
Η πρώτη αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεικτών αναμένεται να γίνει αύριο από την επιτροπή επιδημιολόγων, η οποία θα εξετάσει την πορεία των ενεργών κρουσμάτων στο νησί πριν και μετά το «μίνι lockdown», ενώ περαιτέρω αξιολόγηση θα γίνει και από την Επιτροπή των «33» στην καθιερωμένη συνεδρίαση της Πέμπτης.
Ωστόσο το σενάριο να ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, πως η διασκέδαση θα επανέλθει στη Μύκονο εντός του Σαββατοκυριάκου θεωρείται απίθανο, παρά το κύμα ακυρώσεων που έχει «σαρώσει» το νησί.
Επομένως εκτός δυσάρεστων εκπλήξεων, τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο θα «λυθούν» τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, όπως όριζε και το αρχικό πλάνο.
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
- Ιτούδης: «Ο Σλούκας κουράστηκε, βάλαμε πίεση στον Ναν για να πασάρει περισσότερο»
- Ιράν-Ομάν συντάσσουν πρωτόκολλο ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, με στόχο την επόπτευση και σε καιρό ειρήνης
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Οι φάσεις από την Super League που έδειξε η ΚΕΔ στο σεμινάριο των διαιτητών και η ομιλία για τον τζόγο
- Κακοκαιρία Erminio: Στα δύο κόπηκε ο δρόμος στην Καλλιτεχνούπολη – Το ρέμα άνοιξε χαράδρα πέντε μέτρων


