Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φερστάπεν: Αντιαθλητική η συμπεριφορά του Χάμιλτον

Φερστάπεν: Αντιαθλητική η συμπεριφορά του Χάμιλτον

Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την ενόχλησή του για τον Λιούις Χάμιλτον εξαιτίας των πανηγυρισμών του Άγγλου στο GP της Βρετανίας, ενώ ο Ολλανδός νοσηλευόταν μετά τη σύγκρουσή τους

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Μαξ Φερστάπεν με τη συμπεριφορά του Λιούις Χάμιλτον μετά την απόσυρσή του από το Grand Prix της Βρετανίας λόγω της σύγκρουσης των μονοθεσίων των δύο πιλότων.

Συγκεκριμένα, ο Φερστάπεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του συναθλητή του, θεωρώντας αντιεπαγγελματικό το γεγονός πως ο βρετανός πιλότος πανηγύριζε τη νίκη του, την ώρα που ο Ολλανδός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος που είναι εντάξει. Ήταν μια σύγκρουση σε 51G, αλλά αισθάνομαι καλύτερα» έγραψε αρχικά στο Instagram και πρόσθεσε με νόημα:

«Προφανώς, είμαι πολύ απογοητευμένος που βγήκα εκτός με αυτόν τον τρόπο. Η ποινή που δόθηκε δε μας βοήθησε με κανέναν τρόπο και δεν επέφερε τη δικαιοσύνη γι’ αυτήν την επικίνδυνη κίνηση που έκανε ο Λιούις στην πίστα. Το να βλέπω τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα, ενώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο, είναι ασεβής και αντιαθλητική συμπεριφορά, αλλά προχωράμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024