
Φολέγανδρος: «Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν» – Συγκλονίζει φίλη της Γαρυφαλλιάς
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς την Γαρυφαλλιά
Στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένειά της, της είπαν το τελευταίο αντίο με πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».
Ξεχωριστή στιγμή ο επικήδειος της φίλης και συναδέλφου της, που «απευθύνθηκε» στον γυναικοκτόνο.
«Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.
Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».
Η φίλη της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά σε κλίμα βαθιάς οδύνης.
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος


