Το τελευταίο αντίο στην 26χρονη – «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» το μήνυμα συγγενών και φίλων
Με ένα πανό που έγραφε «΄Οχι άλλη Γαρυφαλλιά» αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την άτυχη 26χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της, στη Φολέγανδρο. Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα αδέλφια της.
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου θρήνου πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς, της 26χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Φολέγανδρο, βάζοντας το όνομά της στον κατάλογο των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.
Οι γονείς, τα τρία αδέλφια, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γαρυφαλλιά, την κοπέλα που δολοφονήθηκε με βίαιο τρόπο από τον σύντροφό της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στην Φολέγανδρο.
Μάλιστα, τα άτομα που συνόδευαν το όχημα που μετέφερε το φέρετρο της 26χρονης, κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τα συνεχή επεισόδια γυναικοκτονιών στη χώρα μας.
Παράλληλα, λευκά μπαλόνια και στεφάνια έχουν τοποθετηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράζονται και λευκές μπομπονιέρες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).