
Μύκονος: Πρώτο βράδυ στο «νησί της σιωπής» χωρίς μουσική – Χιλιάδες ακυρώσεις κρατήσεων, μουδιασμένοι οι εργαζόμενοι
Μάλιστα στο ένα βίντεο δεν φαίνεται να κυκλοφορεί ψυχή αργά το βράδυ εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ μουσική δεν ακούγεται πουθενά ούτε καν σε καταστήματα ρούχων.
Σε «Χώρα» της σιωπής μετατράπηκε χτες η Χώρα της Μυκόνου, καθώς όπως φαίνεται και στα βίντεο τουρίστες και κάτοικοι κάνουν τις βόλτες τους στο νησί όντας… μουδιασμένοι.

Μάλιστα στο ένα βίντεο δεν φαίνεται να κυκλοφορεί ψυχή αργά το βράδυ εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ μουσική δεν ακούγεται πουθενά ούτε καν σε καταστήματα ρούχων.
Την ίδια ώρα το κύμα των ακυρώσεων όλο και μεγαλώνει με αποτέλεσμα ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης να αδειάζουν εν μία… νυκτί.

Ήδη στο νησί γίνεται λόγος για χιλιάδες ακυρώσεις σε κρατήσεις από το εξωτερικό για τα ξενοδοχεία και τις βίλες.
Οι εργαζόμενοι παρακολουθούν μουδιασμένοι τις εξελίξεις, καθώς εξαιτίας των πολλών ακυρώσεων πλέον το προσωπικό είναι περισσότερο από τη δουλειά που υπάρχει.
Από την πλευρά τους με μια κοινή ανακοίνωση των δυο σωματείων – ΣΕΔΕΜ και ΣΕΕΧΩΜ – που φέρει τον τίτλο «Από το Δόξα ο Θεός στο βοήθα Παναγιά» οι επιχειρηματίες της Μυκόνου κάνουν λόγο για μια δυσάρεστη έκπληξη που τους επιφύλασσε η κυβέρνηση δια του κ. Χαρδαλιά.
Το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου και το Σωματείο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου αναφέρουν – μεταξύ άλλων – πως «ακόμη 11 ημέρες χαμένες είναι ένας επαγγελματικός αιώνας για εμάς» και ζητούν να τηρηθεί άμεσα «η πρωθυπουργική δέσμευση και να αναθεωρηθεί η απόφαση του κ. Χαρδαλιά, αλλά να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας, που θεωρούμε ότι μπορούν να αποτελέσουν και βάση εφαρμογής συνολικότερα».
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)

