
Στην Ιαπωνία τα πρώτα μέλη της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής
Στην πόλη Μισάτο βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τα μέλη της ελληνικής ομάδας, τα πρώτα που έφτασαν στην Ιαπωνία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Στην πόλη Μισάτο βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τα μέλη της ελληνικής ομάδας, τα πρώτα που έφτασαν στην Ιαπωνία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η ολυμπιακή ομάδα γνώρισε θερμή υποδοχή, μικρό μόνο δείγμα της αγάπης και της εκτίμησης, που τρέφουν οι Ιάπωνες για τον ελληνικό λαό.
Ο δήμος Μισάτο, ο οποίος έχει αναλάβει και την φιλοξενία της ελληνική αποστολής για δέκα ημέρες, υποδέχθηκε με πανό καλωσορίσματος την ομάδα, ενώ σε κάθε δωμάτιο υπήρχαν αναμνηστικά δώρα.
Η αποστολή έφτασε στο Μισάτο έπειτα από περίπου 24 ώρες ταξιδιού, ενώ τα μέλη της θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να δουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητές και αθλήτριες να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.
Αυστηρά μέτρα
Η ομάδα κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο υποβλήθηκε σε PCR test και τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να ακολουθήσει σκληρά υγειονομικά πρωτόκολλα, με τεστ σε τακτικά διαστήματα.
Στο πλαίσιο των μέτρων κατά της Covid-19, οι αθλητές θα τρώνε μόνο στα δωμάτια τους, ενώ για να ανέβουν σε αυτά θα χρησιμοποιούν εξωτερική σκάλα.
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία



