Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποχωρήσει οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Ραφαέλ Βαράν.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι, αφού κατάφεραν να βρουν τη φόρμουλα συνεργασίας με την πλευρά του Γάλλου, φαίνεται πως βρήκαν τη χρυσή τομή και με τη Βασίλισσα, με τον 28χρονο να προβάρει πλέον τα κόκκινα της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Γιουνάιτεντ συμφώνησε οριστικά με τη Ρεάλ, με το ποσό που θα δώσει στην ομάδα της Μαδρίτης να φθάνει στα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως αναφέρει η ABC Deportes, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Βαράν θα μετακομίσει αμέσως στο Μάντσεστερ και θα υπογράψει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2026.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.