«Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κυρία Πελώνη, αντί να βρίζει, να ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη, να μας εξηγήσει πώς ακριβώς τα έκανε η κυβέρνησή της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα».

Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «κατά συρροήν ψεύτη».

Και αυτό, επειδή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο ως «πιστοποιητικό παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης».

Η Κομουνδούρου καταλήγει στην ανακοίνωσή της πως αν η κυβερνητική εκπρόσωπος, «αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη – αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο – που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊό δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια».