Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother μόνο... με εμβολιασμένους - Ο κοροναϊός φέρνει τα πάνω - κάτω στα ριάλιτι της νέας σεζόν

Big Brother μόνο… με εμβολιασμένους – Ο κοροναϊός φέρνει τα πάνω – κάτω στα ριάλιτι της νέας σεζόν

Κυρίως όσον αφορά στα προγράμματα εγκλεισμού, όπου θα είναι διαρκής και στενή η επαφή ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, το ζήτημα του εμβολιασμού όχι μόνο τίθεται επί τάπητος, αλλά αναμένεται να αποτελέσει και προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στα καινούργια ριάλιτι που ξεκινούν γυρίσματα το επόμενο διάστημα

Με νέα δεδομένα σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται τα ριάλιτι και κα μεγάλα πρότζεκτ της επόμενης σεζόν στα κανάλια.

Κυρίως όσον αφορά στα προγράμματα εγκλεισμού, όπου θα είναι διαρκής και στενή η επαφή ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, το ζήτημα του εμβολιασμού όχι μόνο τίθεται επί τάπητος, αλλά αναμένεται να αποτελέσει και προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στα καινούργια ριάλιτι που ξεκινούν γυρίσματα το επόμενο διάστημα.

Μόνο με εμβολιασμένους το Big Brother

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, ήδη για το Big Brother που προορίζεται να βγει στον αέρα στα τέλη Αυγούστου, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να μπουν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού μόνο εμβολιασμένοι διαγωνιζόμενοι, ώστε να επιτευχθεί το μάξιμουμ της προστασίας από τον κοροναϊό για όλους όσοι συμμετέχουν.

Μάλιστα, οι συμμετοχές για το νέο Big Brother ξεπέρασαν τις 13.000, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική επιλογή των παικτών ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες.

Την ίδια στιγμή, πολιτική με επιλογή μόνο διαγωνιζόμενων οι οποίοι θα έχουν εμβολιαστεί, επεξεργάζονται και αναμένεται να εφαρμόσουν και άλλα κανάλια σε ο,τι αφορά τις παραγωγές ριάλιτι για τη νέα σεζόν.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024