Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φολέγανδρος: Ποιος είναι ο αγνοούμενος φίλος της νεκρής κοπέλας - Τι αναφέρουν νεότερες μαρτυρίες

Φολέγανδρος: Ποιος είναι ο αγνοούμενος φίλος της νεκρής κοπέλας – Τι αναφέρουν νεότερες μαρτυρίες

Nεότερη εξέλιξη θέλει τον εξαφανισμένο νεαρό να έχουν δει περαστικοί με ματωμένο κεφάλι. Σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη χτες το βράδυ να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση η νεκροψία καθώς η σορός της 26χρονης έχει σταλεί στην Αθήνα

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης του φίλου της νεκρής κοπέλας στη Φολέγανδρο.

Τον είδαν με ματωμένο κεφάλι

Τη στιγμή που ακόμα είναι υπό διερεύνηση τα αίτια του θανάτου της νεαρής κοπέλας, ο φίλος της, με τον οποίο η 26χρονη Γαρυφαλιά έκανε μαζί κάμπινγκ, παραμένει εξαφανισμένος.

Σύμφωνα με το protothema.gr, νεότερη εξέλιξη θέλει τον εξαφανισμένο νεαρό να έχουν δει περαστικοί με ματωμένο κεφάλι. Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Το αυτοκίνητό τους ήταν λευκό, καινούργιο, μάρκας Ford Fiesta.

Εθεάθη χθες βράδυ και τραυματίστηκε

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο φίλος της σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη χτες το βράδυ να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για να βρουν το φίλο της 26χρονης για τον οποίο εκτιμούν ότι είναι ζωντανός. Η φωτογραφία την οποία παρουσίασε το protothema.gr έχει δοθεί από την αστυνομία στις τοπικές αρχές και σε κατοίκους για να συνδράμουν στον εντοπισμό του.

Η νεκροψία, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση καθώς εχθές εστάλη η σορός της 26χρονης στην Αθήνα.

Ήταν τρεις μέρες στο νησί

Φίλος του νεαρού μιλώντας στο Newsbobm.gr ανέφερε: «Με τον φίλο μου έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, περίπου ένα μήνα. Εγώ του είχα πει να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Ήταν στο νησί τρεις μέρες και έκαναν κάμπινγκ. Όταν ενημερώθηκα τι συνέβη τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Το κινητό του από χθες είναι κλειστό. Κανείς δεν μπορεί να τον βρει».

Και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μου έλεγε πως βρήκε σε εκείνη το άλλο του μισό και πως δεν είχαν καθόλου προβλήματα».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024