Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φολέγανδρος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας

Φολέγανδρος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας

Με κομμένη την ανάσα κάτοικοι στην Φολέγανδρο παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η σορός της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά και από εκείνη τη στιγμή έχει σημάνει συναγερμός

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Φολέγανδρο. Μια 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή στην βορειά πλευρά του νησιού ενώ ο 30χρονος με τον οποίο φαίνεται πως πήγε στη Φολέγανδρο αγνοείται.

Την υπόθεση έχει αναλάβει για την ώρα το λιμενικό ενώ στο νησί των Κυκλάδων φτάνει σε λίγη ώρα αστυνομική δύναμη από τη Σύρο.

Με κομμένη την ανάσα κάτοικοι στην Φολέγανδρο παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η σορός της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά και από εκείνη τη στιγμή έχει σημάνει συναγερμός.

Την ίδια ώρα παραμένει άφαντος ο 30χρονος με τον οποίο ήταν μαζί στο νησί των Κυκλάδων.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο

Τα τελευταία στοιχεία που έχει στη διάθεση του το λιμενικό που χειρίζεται από την αρχή την υπόθεση δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα, μετά τον εντοπισμό προσωπικού αντικειμένου της κοπέλας και κηλίδων αίματος σε βράχια κοντά στο σημείο που βρέθηκε η 26χρονη.

Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της. Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η κοπέλα.

Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της στη θάλασσα.

Τα ίχνη του φίλου της αγνοούνται για πάνω από 24 ώρες.

Το MEGA εξασφάλισε φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του 30χρονου εκτός δρόμου, στην πλαγιά.

Ο 30χρονος παρότι θα ήξερε ότι η κοπέλα ήταν στη θάλασσα δεν ενημέρωσε τις Αρχές. Φωτογραφία του έχει μοιραστεί σε όλους τους επαγγελματίες και κομβικά σημεία του νησιού ώστε να αναγνωριστεί και να ενημερώσουν τις Αρχές. Τον αναζητούν μέχρι και στις σπηλιές.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 26χρονη με καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας την Τρίτη 13 Ιουλίου έφτασε στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο.

Οι δυο τους έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορα σημεία ενώ το όχημα με το οποίο κυκλοφορούσαν αυτές τις ημέρες ανήκει στον 30χρονο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο της Φολεγάνδρου όμως η 26χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και με τον 30χρονο να αγνοείται.

Η σορός της 26χρονης φαρμακοποιού ήδη έχει μεταφερθεί στον Πειραιά ώστε να πραγματοποιηθεί νεκροτομή.

Στη Φολέγανδρο από νωρίς το πρωί έχουν φτάσει ενισχύσεις από την αστυνομική διεύθυνση της Σύρου ενώ πλωτό από το λιμενικό της Ιόυ βρίσκεται στο νησί.

Οι αρχές αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο θα τους οδηγήσει στα ίχνη του 30χρονου που αγνοούνται.

Οι έρευνες γίνονται τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά ενώ έχουν ενημερωθεί όλοι οι επαγγελματίες του νησιού για το εάν εμφανιστεί κάπου ο 30χρονος.

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά είχε τρία αδέρφια και μεγάλωσε στο Βέλο Κορινθίας. Από το βράδυ της Παρασκευής όλη η περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος με την οικογένειά της 26χρονης να ζητά απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Γαρυφαλλιά βρέθηκε στη θάλασσα και άφησε την τελευταία της πνοή.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024