
Τη Βιλερμπάν προτίμησε για την επιστροφή του στην Ευρώπη ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Ο έλληνας παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική ομάδα
Τη Γαλλία και όχι τον επαναπατρισμό προτίμησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο για την επιστροφή του στην Ευρώπη.
Παρότι το όνομα του έπαιξε στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, η επιλογή του νεαρού παίκτη ήταν άλλη.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συμφώνησε με τη Βιλερμπάν, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο διεθνής φόργουορντ φαίνεται πως πείστηκε από το πρότζεκτ των Γάλλων, κυρίως από τον πρόεδρο Άντονι Πάρκερ, τον διάσημο πρώην NBAer.
«Είναι ένα όνομα που ακούγεται σε όλο τον κόσμο! Ο Κώστας έχει ταλέντο, είναι πολύ αθλητικός και μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία στο «4» και στο «5». Έχει κίνητρο και.. δίψα» ανέφερε ο προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ, στην υποδοχή του Αντετοκούνμπο.
Θα είναι η πρώτη σεζόν στην Euroleague για τον αδελφό του Γιάννη και σίγουρα έψαχνε ένα περιβάλλον όπου θα ένιωθε άνετα.
❗ Effectif 2021-2022 ? De la puissance avec Kostas ANTETOKOÙNMPO !
L’intérieur grec quitte la NBA et découvrira l’Europe avec LDLC ASVEL pour les deux prochaines saisons !
✍ https://t.co/s9zXuEGXu2#LDLCASVEL— LDLC ASVEL (@LDLCASVEL) July 16, 2021
- ΗΣΑΠ: Τέσσερις σταθμοί εκτός λειτουργίας
- Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Έκοψαν το επίδομα στέγασης και σίτισης 450 ευρώ για τους αγροτικούς ιατρούς
- ΗΠΑ: Σχεδιάζουν να αναπτύξουν πυρηνικά όπλα σε περισσότερες χώρες της Ευρώπης
- Στο «μπλοκάκι» του Παναθηναϊκού ο Ταρνοβάνου για τον «άσο» (vids)
- Jensen Huang Dominates Computex with AI and New Chip Push
- Ουγγαρία: Σχεδιάζει νέο φόρο πλούτου που θα στοχεύει τους ολιγάρχες – «Ας το ονομάσουμε εκδίκηση της κοινωνίας»


