Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Κατσούλης: Αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα

Σάκης Κατσούλης: Αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα

Ο νικητής του Survivor απαντά και ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Για την εμπειρία του στο Survivor και την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλά ο Σάκης Κατσούλης. Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ άλλων, απαντά στις φήμες που τον ήθελαν να κάνει πρόταση γάμου στην 25χρονη γυμνάστρια στον τελικό και τονίζει ότι θα την βοηθήσει επαγγελματικά.

«Πρώτη φορά άκουσα για την πρόταση γάμου με το που βγήκα από τον τελικό. Πρόταση γάμου εννοείται δεν θα γίνει. Ακόμη δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, δεν έχουμε συνέλθει από όλη αυτή την ένταση που περνούσαμε στο παιχνίδι. Είμαστε καθημερινά μαζί με την Μαριαλένα, συζητάμε κάποια πράματα, όπως γινόταν και στο παιχνίδι. Εξάλλου δεν ήταν τίποτα ψεύτικο, ό,τι βλέπατε αυτό ακριβώς ήταν», λέει στον «Τηλεθεατή» και συνεχίζει:

«Δεν είμαστε μαζί, δεν το έχουμε συζητήσει καν, θα αφήσουμε το χρόνο να δείξει. Δεν θέλουμε να κάνουμε βιαστικές κινήσεις γιατί ήμασταν και στο παρελθόν ζευγάρι και ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον. Το σίγουρο είναι ότι θα πορευτούμε μαζί σε πολλά πράγματα».

Στο αν θα τη βοηθήσει επαγγελματικά απαντά:

«Φυσικά, η Μαριαλένα με ξέρει πολύ καλά. Το έκανα από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα. Ήθελα να είμαι δίπλα της γιατί κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι τουλάχιστον στο κομμάτι το αθλητικό, στη γυμναστική, είναι απίστευτη, μοναδική. Όταν τη γνώρισα, δούλευε σε καφετέρια και μαζί πήραμε την απόφαση να δουλεύει κι ως γυμνάστρια. Κι επειδή την πιστεύω πολύ, θα την βοηθήσω να κάνει δικό της χώρο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πάρα πολύ καλά».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024