Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε τον Ριέρα έως το 2023

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε τον Ριέρα έως το 2023

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στη νέα σεζόν 2021-2022,ο Αντριάν Ριέρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης διάρκειας δύο ετών με τους «Αρκάδες».

Στην επέκταση του συμβολαίου έως το 2023 του Ισπανού μέσου, Αντριάν Ριέρα, προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Ριέρα αγωνίζεται από τον Αύγουστο του 2019 στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο 25χρονος μέσος, έπειτα από τις υπογραφές, δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος και χαρούμενος για την εξέλιξη, όπως και για την παρουσία του έως τώρα στους Αρκάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Adrian Riera Torrecillas. Ο Adrian Riera υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Αστέρα με τον αριθμό 23 στη φανέλα του.

Ο Ισπανός μέσος αγωνίζεται στον Αστέρα από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και συνολικά έχει 60 επίσημες συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει σημειώσει 4 γκολ».

Ο 25χρονος Ισπανός μέσος ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Αστέρα. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια και πιστεύω ότι και τα δύο επόμενα θα είναι γεμάτα με καλές στιγμές και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μού δείχνουν και να δηλώσω ότι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Ελπίζουμε ότι τη φετινή σεζόν οι συνθήκες θα επιτρέψουν να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, διότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Vamos ASTERAS ».

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024