Ο Ζοσέ Σα είναι και επίσημα παίκτης της Γουλβς, με την αγγλική ομάδα να έχει ανακοινώσει την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό για τα πέντε επόμενα χρόνια.

Πλέον, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Premier League και θα συναντήσει και πάλι τον άλλοτε συμπαίκτη του στους «ερυθρολεύκους», Ντάνιελ Ποντένσε.

Μετά την ανακοίνωση, ο Ζοσέ Σα με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε την ομάδα τον Ολυμπιακό τονίζοντας: «Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού, τους παίκτες και το σταφ για αυτά τα τρία χρόνια, γεμάτα από χαρούμενες στιγμές και επιτυχίες. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την ευκαιρία και ποτέ δεν θα ξεχάσω το ταξίδι που είχαμε μαζί. Τώρα είναι στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο, αλλά θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές».

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο 28άχρονος άσος ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού πραγματοποίησε 124 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2020, 2021) και ένα Κύπελλο (2020).

Δείτε την ανάρτηση του: