Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Αντζελίνα - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Αντζελίνα – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Το μελαχρινό κορίτσι που συζητήθηκε όσο κανένα στο The Bachelor, λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι είναι άλλος άνθρωπος.

Είναι από τα πρόσωπα που άφησαν το δικό τους στίγμα στα φετινά ριάλιτι, ήταν η όμορφη Αντζελίνα Χαλντέντα η οποία διεκδίκησε με «νύχια και με δόντια» την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor.

Το μελαχρινό κορίτσι που συζητήθηκε όσο κανένα στο ριάλιτι αγάπης λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι είναι άλλος άνθρωπος.

Η ίδια βγαίνοντας από το The Bachelor είχε αποκαλύψει πως όσο ήταν μέσα στη βίλα που φιλοξενούσε το ριάλιτι, είχε πάρει 13 κιλά.

Όχι, μόνο έχασε αυτά που είχε πάρει αλλά πολλά περισσότερα με τη ζυγαριά της, όπως η ίδια αποκάλυψε να δείχνει πλέον 46 κιλά. Αυτό διαπίστωσαν και οι followers της στις νέες της φωτογραφίες, οπού ποζάρει με τζιν παντελόνι.

Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν την μεγάλη απώλεια των κιλών, με την ίδια να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για όλα όσα ειπώθηκαν.

Όπως η ίδια είπε σε νέο της insta story, πράγματι αδυνάτισε πολύ και της αρέσει η νέα της εικόνα, για αυτό τον λόγο και ενοχλείται όταν οι χρήστες των social media της στέλνουν μηνύματα και κάνουν σχόλια για τη νέα της εικόνα.

«Δεν ήμουν μπροστά στα προσωπικά ραντεβού της Βίβιαν, αλλά off camera δεν μας συζητούσε ποτέ για τον Παναγιώτη. Αυτό ήταν που με έβαλε σε σκέψεις ότι μπορεί να προσποιείται. Η μαμά μου πάντα έτσι ήταν. Χρειάστηκε να είναι και μαμά και μπαμπάς μαζί. Ήταν δίπλα μου σε όλα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μου στάθηκε. Όταν με είδε η μαμά μου στο σπίτι έγινε έξω φρενών. Της είπα «μαμά δε με θέλει». Μου είπε «αν τον δω θα τον σκοτώσω». Η μαμά μου δεν είναι παρεμβατική. ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή μου. Θα με συμβουλέψει, αλλά ό,τι κάνω είναι δική μου επιλογή. Και τη μέρα που έφευγα για το Bachelor μου έλεγε «κανόνισε να μην τον φιλήσεις», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024