Άλιμος: «Το παιδί μου ήταν μέσα στα αίματα» – Τι λέει ο πατέρας του 14χρονου θύματος
Ποια είναι η κατασταση της υγείας του παιδιού
Για το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 14χρονο γιο του στον Άλιμο μίλησε ο πατέρας του.
Όπως περιέγραψε ο πατέρας «γύρω στις 5 το απόγευμα με ενημέρωσαν φίλοι του γιου μου ότι έχει χτυπηθεί. Μέχρι να φτάσω είχα τρελαθεί». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «τον είδα στο παγκάκι με την πετσέτα τυλιγμένο μέσα στα αίματα…. Ήρθε η αστυνομία και έδωσαν κατάθεση τα παιδιά»
«Δεν έδωσαν σημασία τα παιδιά στο λεωφορείο… Για ματιά έγιναν όλα», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1, ενώ ανέφερε ότι αφού οι ανήλικοι χτύπησαν το παιδί του στην συνέχεια του πήραν και το κινητό.
Σύμφωνα με τον πατέρα του ο 14χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ όπως είπε εκτός από την μαχαιρά στα πλευρά, τον χτύπησαν και στο κεφάλι, όπου έκανε δυο ράμματα.
«Η αστυνομία έκανε το καθήκον της και τους ευχαριστούμε όλους», είπε ο πατέρας του 14χρονου και πρόσθεσε: «Μας ενημέρωσαν ότι ένα από τα παιδιά που έχουν συλλάβει το είχε ξανακάνει πριν από λίγο καιρό και τον είχαν αφήσει ελεύθερο».
Βαρύτατες κατηγορίες περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε άλλον ανήλικο, χθες στον Άλιμο έξω από ταχυφαγείο.
Σε βάρος των ανήλικων απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχησίας.
Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ανακριτή Ανηλίκων.
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;
- «Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία οδήγησαν τη σύντροφό μου στο θάνατο» – Νέες αποκαλύψεις για την 57χρονη καθηγήτρια





