Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια «πνίγονται» στις ενοχές

Αυτά τα ζώδια «πνίγονται» στις ενοχές

Μήπως ανήκετε σε κάποιο από αυτά;

Υπάρχουν κάποια ζώδια που όσο δυναμικά κι αν δείχνουν πολλές φορές νιώθουν ανασφάλεια και βασανίζονται από ενοχές για διάφορους λόγους. Τριγυρίζουν διάφορα στο μυαλό τους και δεν ηρεμούν αν δεν αποκαταστήσουν  τη δικαιοσύνη. Ποια είναι αυτά;

Ο Αιγόκερως:

Οι δικές του ενοχές, πολλές φορές «χτυπάνε κόκκινο». Λατρεύει την οργάνωση στην ζωή του, θέλει όλα να λειτουργούν σωστά και φυσικά κάνει τα απαραίτητα σχέδια για το μέλλον. Όλα στο μυαλό του είναι δεδομένο ότι θα πάνε βάση σχεδίου. Αν όμως αυτό δεν συμβεί, τότε νομίζει ότι φταίει γιατί κάπου έκανε λάθος και δεν υπολόγισε σωστά.

Ο Παρθένος:

Θεωρεί τον εαυτό του τέλειο και άψογο σε όλα αλλά όμως… Έχει ενοχές. Και πολλές μάλιστα. Και τις έχεις κυρίως όταν μπλέξει σε μια κατάσταση περίεργη, διότι αυτόματα θεωρεί ότι είναι αυτός που προκάλεσε όλον αυτό τον χαμό. Νιώθει ενοχές και μετά περιμένει να ακούσει τις κατηγορίες. Όμως, φροντίζει να έχει τις απαραίτητες άμυνες για να μπορέσει να τις αντικρούσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ο Ζυγός:

Νιώθει τρομερές ενοχές, αλλά… όχι πάντα. Επιλέγει το πότε και το γιατί. Μπορεί να κάνει κάτι πολύ άσχημο και να μην νιώσει το παραμικρό, όμως μπορεί να κάνει κάτι που να είναι πταίσμα και να πέσει να… πεθάνει και να ζητά γονατιστός συγγνώμη. Άμα τον πιάσει το αίσθημα της δικαιοσύνης και αισθανθεί ότι άθελά του αδίκησε κάποιον, τότε θα κάνει πολύ καιρό για να το ξεπεράσει.

Ο Ιχθύς:

Όπως λέει και το astrology.gr, τρέφεται από τις ενοχές. Για κάθετι που γίνεται στην ζωή του, νομίζει ότι φταίει και ότι έχει κάνει κάτι κακό. Ακόμα και να δεν έχει κάνει το παραμικρό, θα βρει μια αφορμή για να στηρίξει τις ενοχές του και να συνεχίσει να αυτό-τιμωρείται. Αυτός είναι ένας πόλεμος που έχει με τον εαυτό του.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024