Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Ξαναρχίζει πτήσεις με την Ελλάδα στις 24 Ιουλίου - Επτά πτήσεις την εβδομάδα προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Ρωσία: Ξαναρχίζει πτήσεις με την Ελλάδα στις 24 Ιουλίου – Επτά πτήσεις την εβδομάδα προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Ξεκινούν και πάλι οι αεροπορικές πτήσεις από τη Ρωσία προς την Ελλάδα στις 24 Ιουλίου. Η Μόσχα αποφάσισε, μάλιστα, να αυξήσει τον αριθμό των τακτικών πτήσεων προς μία σειρά χωρών, μεταξύ των οποίων και προς την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, από τη Μόσχα προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, θα πραγματοποιούνται επτά πτήσεις εβδομαδιαίως

Η Ρωσία αρχίζει και πάλι από τις 24 Ιουλίου τις τακτικές αεροπορικές πτήσεις με διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Γαλλία και η Τσεχία, ανακοίνωσε ο αρμόδιος κρατικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η Ρωσία αυξάνει τον αριθμό των τακτικών πτήσεων προς την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, τον Λίβανο, την Κροατία και την Αιθιοπία.

Από τη Μόσχα προς την Ελλάδα και, συγκεκριμένα, προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, θα πραγματοποιούνται επτά πτήσεις εβδομαδιαίως.

Αυτή τη στιγμή, η Ρωσία ξαναρχίζει τις αεροπορικές συνδέσεις με 48 χώρες.

Ο αρμόδιος κρατικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνιστά στους Ρώσους πολίτες, πριν αναχωρήσουν για το εξωτερικό, να εμβολιασθούν.

Η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Τατιάνα Γκολίκοβα, είχε δηλώσει νωρίτερα ότι το ταξίδι στο εξωτερικό συνιστά προσωπική ευθύνη του καθενός και πως τα ξένα κράτη δεν έχουν την υποχρέωση να παράσχουν ιατρική περίθαλψη στου Ρώσους, που θα μολυνθούν στην επικράτεια τους.

Παρόλα αυτά, όπως είπε η ίδια, μερικές χώρες ήδη έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμες να δεχθούν Ρώσους τουρίστες που θα έχουν εμβολιασθεί με ρωσικά εμβόλια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024