Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Παράταση δύο εβδομάδων του lockdown στο Σίδνεϊ λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Αυστραλία: Παράταση δύο εβδομάδων του lockdown στο Σίδνεϊ λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

«Είναι ανάγκη να παρατείνουμε το lockdown για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες, από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, στην Παρασκευή 30 Ιουλίου», δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας

Οι αυστραλιανές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα παρατείνουν για δύο εβδομάδες το lockdown που έχει επιβληθεί στην πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας, το Σίδνεϊ, μετά την αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων της Covid-19, καθώς η πόλη αντιμετωπίζει ένα ξέσπασμα της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Δέλτα του νέου κοροναϊού.

Η πολιτεία Νέας Νότια Ουαλία ανακοίνωσε 97 νέες μολύνσεις του νέου κοροναϊού τις προηγούμενες 24 ώρες, από 89 την προηγούμενη ημέρα.

«Είναι ανάγκη να παρατείνουμε το lockdown για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες, από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, στην Παρασκευή 30 Ιουλίου», δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Γκλάντις Μπερετζίκλιαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

«Οι τρέχοντες κανόνες αναφορικά με το τι δεν μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες», επισήμανε.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024