Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζει σούπερ πρόταση η Τότεναμ για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Ετοιμάζει σούπερ πρόταση η Τότεναμ για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Οι λονδρέζοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και ετοιμάζονται να προσφέρουν στην Γουλβς 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Στη μεταγραφική λίστα της Τότεναμ φέρεται να βρίσκεται ο Ντάνιελ Ποντένσε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα σε Αγγλία και Πορτογαλία. Οι Πετεινοί πριν από περίπου 15 ημέρες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος προπονητής του Ντάνιελ Ποντένσε στην Γουλβς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Τότεναμ την απόκτηση του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Το όνομα του βραχύσωμου εξτρέμ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Τότεναμ και μάλιστα τα ρεπορτάζ στην Μ. Βρετανία εμφανίζουν τους Πετεινούς έτοιμους να προσφέρουν 25 εκατ. ευρώ στην Γουλβς για να κάνουν δικό τους τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θέλει να πάρει μαζί του στην Τότεναμ τον συμπατριώτη του, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Γουλβς.

Οι Λύκοι τον είχαν αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2020 από τον Ολυμπιακό καταβάλλοντας περίπου 20 εκατ. ευρώ, με τον Ποντένσε τον 1.5 χρόνο που βρίσκεται στο Νησί να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και να έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο 25χρονος έχει παίξει συνολικά σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Γουλβς, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε 13 γκολ και 14 ασίστ σε 68 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024