Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τ. Γαϊτάνης: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποκηρύξει δημοσίως τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του»

Τ. Γαϊτάνης: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποκηρύξει δημοσίως τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του»

Nα αποκηρύξει τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης

«Η δήλωση της κ. Τζάκρη ότι το εμβόλιο βρίσκεται σε στάδιο προσωρινής άδειας, συνιστά υπονόμευση του εμβολιασμού, υπονομεύει την εμπιστοσύνη μεταξύ κοινωνίας και επιστημονικής κοινότητας και προστίθεται σε όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ. Πολάκης», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Επίσης καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα «να αποκηρύξει δημοσίως τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του και να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψαρεύει στα θολά νερά του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο