Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Τα γούστα της στο κρεβάτι και η αποκάλυψη ότι έχει πάει με γυναίκα

Ιωάννα Τούνη: Τα γούστα της στο κρεβάτι και η αποκάλυψη ότι έχει πάει με γυναίκα

Η influencer έχει τον τρόπο να μας αναστατώνει.

Όπου κι αν βρεθεί μοιράζει εγκεφαλικά, οι φωτογραφίες της ρίχνουν το Instagram και οι δηλώσεις της γίνονται viral. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη. Η Θεσσαλονικιά, που γνωρίσαμε το 2017 μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», ξέρει να προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας. Και όχι άδικα θα έλεγε κανείς.

Οι αναλογίες της και το καλλίγραμμο κορμί της ζαλίζουν ενώ ο τρόπος που ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό καθηλώνει. Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αφήνουν τους followers της άναυδους. Η 27χρονη ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πρώτο θέμα, μετά τα όσα έχει βγάλει στη φόρα για τα γούστα της και την σεξουαλική της ζωή, που δεν ξέρουμε τι να σχολιάσουμε και τι όχι.

«Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια»

Μιλώντας στο Nitro -που επανακυκλοφορεί μετά από χρόνια- αναφέρθηκε στον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει σχέσεις, αλλά έκανε και πιπεράτες αποκαλύψεις για το κρεβάτι της.

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά, επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από το γάμο τους, μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στη Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου, έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά μου και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο μπαμπάς μου είπε: “Άσε μας ρε Τάνια με το μπάσταρδο”. Μετά από εκείνη την ατάκα μου φέρθηκε σαν μην έγινε τίποτα, γιατί για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά σε τρεις διαφορετικές χώρες που δεν αναγνωρισμένα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή αποκάλυψε: «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Με ενοχλεί που οι διάσημοι δεν παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, λες και είναι κάτι τρελό. Θα μπορούσα να ερωτευθώ εξίσου και μια γυναίκα και έναν άνδρα».

Η φίλη που «γουστάρει»

Χθες, η Instagramer θέλησε να πει «χρόνια πολλά» στην Δήμητρα Αλεξανδράκη που είχε γενέθλια. Οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλε, αγαπιούνται και έχουν τον δικό τους τρόπο για να το δείχνουν. «Χρόνια πολλά 31χρονη -πλέον- μ**νάρα μου! Σ’αγαπώ πολύ…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σεξ επί πληρωμή και οι πλαστικές

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν διστάζει να δώσει απαντήσεις. Μάλιστα πολύ συχνά κάνει Q & A. στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε ένα από αυτά, απάντησε για τις πλαστικές της αλλά και για το εν έχει κάνει σεξ επί πληρωμή. «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου πριν από 5 χρόνια σχεδόν. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο από πλαστικές…. Να σκεφτώ κιόλας…», είπε χαριτολογώντας και συνέχισε: «Την ερώτηση αν έχω κάνει βίζιτες την βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Ντροπή νιώθω και ντροπή γι’ αυτούς βασικά όχι για μένα. Είναι πάρα πολύ άσχημο και πολύ βαρύ σε οποιαδήποτε εποχή, σε οποιαδήποτε κοινωνία να χαρακτηρίσεις κάποια γυναίκα βίζιτα.

Επειδή δεν σου αρέσει κάτι σε αυτή ή επειδή σου αρέσουν πολλά σε αυτή, οπότε για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα πρέπει να τα έχει πάρει από κάπου. Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου… Και ψόφος, βασικά ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζα. Επιτρέπεται να το πω αυτό; Είναι πολύ αισχρό όλο αυτό και το ψόφος είναι λίγο».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024