Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπήκε σε καραντίνα μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπήκε σε καραντίνα μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο

Ο φιναλίστ του Survivor και σύντροφος του μοντέλου διεγνώσθη θετικός στον κοροναϊό λίγες ημέρες μετά τον τελικό.

Απομονωμένος στο σπίτι του είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής των INCO και φιναλίστ του Survivor λίγες ημέρες μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης διεγνώσθη θετικός στον κοροναϊό και μπήκε σε καραντίνα.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση με ανάρτησή του στα social media. Σε αυτήν μάλιστα έλεγε ότι βρίσκεται μαζί του και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Ωστόσο, το μοντέλο τις προηγούμενες ώρες έκανε μία έξοδο με φίλους της. Βγήκαν σε ένα μπαρ και μάλιστα ανέβασαν και story στο Instagram, το οποίο λίγα λεπτά μετά διέγραψαν.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και ανέφεραν πως η νεαρή έσπασε την καραντίνα. Όμως όπως εξήγησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο «Καλοκαίρι #not» το πρωί της Τετάρτης, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου δεν μπήκε σε καραντίνα καθώς είχε νοσήσει από κοροναϊό μόλις δυο εβδομάδες πριν.

Θυμίζουμε ότι ο «Spiderman» του Survivor είχε πει τα εξής στο μήνυμα του: «Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κοροναϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο. Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024