Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βορίδης: Στο τραπέζι επιπλέον κατηγορίες εργαζόμενων για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Βορίδης: Στο τραπέζι επιπλέον κατηγορίες εργαζόμενων για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει συγκεκριμένη θέση στο ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων

Ανοιχτή παραμένει η πόρτα των υποχρεωτικών εμβολιασμών και για άλλες κατηγορίες εργαζομένων, αυτό όμως θα κριθεί από την πορεία της πανδημίας τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει συγκεκριμένη θέση στο ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, ενώ σημείωσε πως η έννοια της αναστολής είναι μια έννοια μεταβατικότητας και προσαρμογής, εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν ρυθμίσεις για ορισμένα επαγγέλματα για υποχρεωτικά υγειονομικά πρωτόκολλα που αν δεν πληροί ο εργαζόμενος θα οδηγεί σε απολύσεις.

Μιλώντας για την προανακριτική της Βουλής, ο κ. Βορίδης είπε: «Το γεγονός ότι η επιτροπή παραπέμπει τον κ. Παππά για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και όχι αυτή της δωροληψίας καθώς δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία, δείχνει ότι η επιτροπή έκανε τη δουλειά της με την απάθεια και τη λελογισμένη επιείκεια που οφείλει να δείχνει ένας δικαστής».

Σημείωσε ότι ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μένει έκθετος πολιτικά και τόνισε ότι η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024