Ιωάννινα: Συνελήφθη γυναίκα μέλος σπείρας που είχε αποσπάσει πάνω από 500.000 ευρώ από πολίτες
Η γυναίκα ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης που αποσπούσε χρήματα μέσω τηλεφωνικής απάτης
Χειροπέδες σε μια γυναίκα που είχε αποσπάσει από ανυποψίαστους πολίτες πάνω από 500.000 ευρώ, πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Ιωαννίνων.
Πρόκειται για άτομο, μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που αποσπούσε χρήματα μέσω τηλεφωνικής απάτης.
Η οργάνωση επιχειρούσε να εξαπατά με τη μέθοδο δήθεν ατυχήματος στενών συγγενικών προσώπων που είχαν άμεση ανάγκη χρημάτων για την εγχείρησή τους, ανυποψίαστους ηλικιωμένους που έπεφταν στην παγίδα παραχωρώντας τα χρήματα.
Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πως ισχυρίζονταν ότι υπήρχε άμεσος κίνδυνος ακρωτηριασμού αν δεν καταβάλλονταν τα χρήματα για την εγχείρηση.
Η σπείρα κατηγορείται για 44 περιπτώσεις εξαπάτησης πολίτων, με το συνολικό όφελος να ανέρχεται σε 516.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι η συλληφθείσα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την ώρα που εισέπραττε από ανυποψίαστο πολίτη 12.200 ευρώ.
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- «ΠΑΣΟΚ… άρα on air»: Το πρώτο επεισόδιο του vidcast «ΠΑΣΟΚ
- Λάρισα: Ορατή από 30 χλμ. μακριά η φωτιά – Παραμονή σε κλειστούς χώρους συνιστάται στους πολίτες
- Βερολίνο: Έληξε η ομηρία σε σούπερ μάρκετ μετά από 11 ώρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442