Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίρτζης: Μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη;

Σπίρτζης: Μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη;

«Θέτουμε δημόσια στην κυβέρνηση της ΝΔ δύο πολύ σαφή ερωτήματα σε σχέση με τον αστυνομικό, ο οποίος κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη; Ποιο είναι το όνομά του; Πότε ακριβώς τέθηκε σε διαθεσιμότητα;». Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Συγκεκριμένα ο κ. Σπίρτζης αναφέρει: «Θέτουμε δημόσια στην κυβέρνηση της ΝΔ δύο πολύ σαφή ερωτήματα σε σχέση με τον αστυνομικό, ο οποίος κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

1) Πότε ο συγκεκριμένος αστυνομικός, του οποίου το όνομα και τη φωτογραφία περιμένουμε ακόμη να δοθεί στη δημοσιότητα για να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα σωματεμπορίας, τέθηκε σε αργία; Έγινε αίτημα από την ΕΛΑΣ στον αρμόδιο εισαγγελέα να δοθεί το όνομα και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα και πότε; Υπάρχει, φύλλο πορείας που μετακινεί τον εν λόγω αστυνομικό σε άλλη υπηρεσία με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2021!

2) Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο αστυνομικός είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας; Οι ερωτήσεις είναι απολύτως σαφείς και περιμένουμε άμεσα εξίσου σαφείς απαντήσεις. Η όποια προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της φρικτής υπόθεσης θα πέσει στο κενό».

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ και η ΝΔ οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση», καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024