Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Πέμπτη καταθέτει η υπάλληλος της ΕΟΚ για την απόπειρα βιασμού

Την Πέμπτη καταθέτει η υπάλληλος της ΕΟΚ για την απόπειρα βιασμού

Η υπάλληλος που κατήγγειλε μεγαλοστέλεχος της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού το 2014, κλήθηκε την Πέμπτη να καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Toν Μάρτιο υπάλληλος της ΕΟΚ προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος στελέχους της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού της το 2014 στην Κρήτη.

Μετά από τρεις μήνες καθυστέρηση η υπόθεση παίρνει τελικώς τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς κλήθηκε την προσεχή Πέμπτη να καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως σημειώνει το DikastikoReportaz.gr, η έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία Πατρών, ενώ εκτός από το φερόμενο ως θύμα αναμένεται να καταθέσουν και μάρτυρες τους οποίους έχει προτείνει.

Η εισαγγελική παραγγελία δόθηκε στις 2 Ιουνίου 2021, ωστόσο η εξέταση της μάρτυρα καθυστέρησε χαρακτηριστικά.

Το μεγαλοστέλεχος της ΕΟΚ και εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία και τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του DikastikoReportaz.gr, να εισέβαλε στο δωμάτιο της υπαλλήλου tτα μεσάνυχτα, να έβγαλε το εσώρουχό του και να επιχείρησε να την βιάσει.

«Προς μεγάλη έκπληξή μου είδα (σ.σ. αναφέρει το όνομα του μεγαλοστελέχους) ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριό του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα. Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσει ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές τις ενέργειες και προς στιγμήν πάγωσα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.

Εκείνος συνέχισε να με θωπεύει με μανία στο στήθος και στους μηρούς, προσπαθώντας να μου αφαιρέσει το εσώρουχο που φορούσα, επιδιώκοντας να συνευρεθεί μαζί μου, χωρίς τη θέλησή μου», αναφέρει η καταγγελία που μεταφέρει το DikastikoReportaz.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024