Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Άγιο Φανούριο της Μυκόνου ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας μετά από συμπλοκή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ομάδα ατόμων που γνωρίζονταν μεταξύ τους και έχοντας το πιθανότερο οικονομικές διαφορές, συνεπλάκησαν στον Άγιο Φανούριο. Γρήγορα η συμπλοκή πήρε άγριες διαστάσεις με έναν από τους εμπλεκόμενους να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει θανάσιμα ένα άτομο.
Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές. Για το αιματηρό περιστατικό είναι σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.