Γαλλία – εμβολιασμοί: Μπλόκαρε η πλατφόρμα μετά το διάγγελμα Μακρόν
Λίγα λεπτά μετά το διάγγελμα, όσοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα λάμβαναν ένα μήνυμα που τους έλεγε ότι λόγω του μεγάλου αριθμού συνδέσεων θα έπρεπε να περιμένουν
Η διαδικτυακή εφαρμογή Doctolib, μέσω της οποίας οι Γάλλοι κλείνουν ραντεβού για να εμβολιαστούν για την Covid-19, «πάγωσε» καθώς χιλιάδες πολίτες έσπευσαν να συνδεθούν, λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι από τον Αύγουστο θα χρειάζονται πιστοποιητικό για να μπουν σε μπαρ και εστιατόρια.
Λίγα λεπτά μετά το διάγγελμα, όσοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα λάμβαναν ένα μήνυμα που τους έλεγε ότι λόγω του μεγάλου αριθμού συνδέσεων θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι το πρόγραμμα να επεξεργαστεί το αίτημά τους. Δέκα λεπτά μετά το διάγγελμα ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής έφτανε τα 20 λεπτά, λίγο αργότερα αυξήθηκε μέχρι τα 35.
Ο Μακρόν είπε ότι τα εμβόλια θα καταστούν υποχρεωτικά για όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και όποιος θέλει να πάει στον κινηματογράφο, σε ένα εστιατόριο ή να ταξιδέψει με τρένο ή λεωφορείο θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό ότι έχει εμβολιαστεί ή να έχει αρνητικό τεστ. Πρόσθεσε ότι το κράτος θα σταματήσει να πληρώνει για τα τεστ από το φθινόπωρο, εκτός και αν συνταγογραφούνται από γιατρό.
Ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε εξάλλου ότι οι υγειονομικοί που δεν θα εμβολιαστούν δεν θα επιτρέπεται να πάνε στη δουλειά τους, ούτε θα πληρώνονται μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι LCI ο Ολιβιέ Βεράν τόνισε ότι ήταν ζωτικής σημασίας να επιβληθούν υποχρεωτικά μέτρα, δεδομένου ότι η παραλλαγή Δέλτα του νέου κορονοϊού είναι ιδιαίτερα μεταδοτική.
Το Doctolib είναι ο μεγαλύτερος από τους πολλούς ιστοτόπους μέσω των οποίων οι Γάλλοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν.
- Κοντά στην επιστροφή του στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
- Σοφές συμβουλές για να έχουμε θριαμβευτική επιτυχία στην εκπαίδευση του σκύλου μας
- Mια γενιά που δεν φοβάται να διακόψει κάθε επαφή – Το οικογενειακό δράμα των Μπέκαμ με τον γιο τους Μπρούκλιν οδηγεί σε συμπεράσματα
- ΑΑΔΕ: Τα νέα «όπλα» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Πώς θα εντοπίζονται οι παραβάτες
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου – Το ωράριο λειτουργίας
- Τι συμβαίνει με τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο – Γιατί θα μείνει εκτός δράσης
- Μαρία Κίτσου: Αποκαλύπτει ποιες ήταν οι αμοιβές της στις «Άγριες Μέλισσες»
- Κρήτη: «Δεν με αφήνουν να πάρω άδεια» – Μαρτυρία «κλειδί» στενού φίλου του 33χρονου αγνοούμενου γιατρού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/john-hernandez-i1TgEOhyH48-unsplash-315x220.jpg)















































![Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_golden_world-1-315x220.jpg)



![Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ελαιολαδο-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442