Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η παράξενη απόφαση της Γαλατά που «ακυρώνει» το αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό

Η παράξενη απόφαση της Γαλατά που «ακυρώνει» το αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι αρνούνται να εφαρμόσουν το εθνικό πρωτόκολλο covid στο Ελ. Βενιζέλος και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μια απίθανη ιστορία εξελίσσεται εδώ και δύο ώρες στο Ελ. Βενιζέλος. Μια υπόθεση που πραγματικά προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση. Διότι η αποστολή της Γαλατά Σαράι που προσγειώθηκε στην Αθήνα για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Γιατί; Διότι αρνείται να ακολουθήσει το εθνικό πρωτόκολλο εισόδου στην χώρα. Αρνείται να δεχθεί να υποβληθούν κάποια μέλη της (μιας και έφτασε με πτήση τσάρτερ) σε rapid test. Αρνείται δηλαδή τον τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο που συμβαίνει σε κάθε πτήση που προσγειώνεται από το εξωτερικό, στα ελληνικά αεροδρόμια!

Ομολογουμένως η απόφαση της Τουρκικής ομάδας είναι σχεδόν σοκαριστική. Η Γαλατά στις 21/7 αγωνίζεται με την PSV για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του champions league.

Το αυριανό φιλικό όπως για τον Ολυμπιακό, είναι και για εκείνη μια πρόβα τζενεράλε για έναν πολύ μεγάλο στόχο. Ήταν απόλυτα ενημερωμένη για την διαδικασία εισόδου στην Ελλάδα. Ήρθε ως εδώ. Και απλά αρνείται να εφαρμόσει μια απόφαση του ελληνικού κράτους!

Μια απόφαση την οποία αποδέχονται και εφαρμόζουν και οι ελληνικές ομάδες όταν επιστρέφουν από κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η απόφαση της Τουρκικής ομάδας. Και σε καμία περίπτωση το όλο θέμα δεν αφορά στον Ολυμπιακό. Είναι η Γαλατά και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Είναι η Τουρκική ομάδα και το ελληνικό Κράτος.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτή την ώρα, η αποστολή της Γαλατά Σαράι ψάχνει «πύλη εξόδου» στο Ελ. Βενιζέλος. Ότι έχει αποφασίσει να γυρίσει στην πατρίδα της. Δεν ισχύει ότι ήδη αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη. Όπως δεν ισχύει ότι δεν επέτρεψαν στην αποστολή να παραμείνει στο lounge του αεροδρομίου μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ παράξενη υπόθεση. Που ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο.

Οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους (που επικαλούνται διαρροή από τη διοίκηση της Γαλατά) λένε ότι Έλληνες αξιωματούχοι ζήτησαν από ολόκληρη την αποστολή να υποβληθεί σε έλεγχο. Και ότι αυτό ήταν έλλειψη «σεβασμού». Προφανώς δεν ισχύει οτιδήποτε από όλα αυτά. Τώρα γιατί το κάνουν; Πραγματικά κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024