Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνσον: «Δύσκολο το μαρκάρισμα του Αντετοκούνμπο όταν φορτώνεσαι με φάουλ»

Τζόνσον: «Δύσκολο το μαρκάρισμα του Αντετοκούνμπο όταν φορτώνεσαι με φάουλ»

Ο Κάμερον Τζόνσον αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κάμερον Τζόνσον ήταν ένας από τους παίκες που καλούνται να μαρκάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σειρά των τελικών. Μετά το τέλος του τρίτου αγώνα που οι Μπακς επικράτησαν με 120-100 κάνοντας το 2-1, με 41 πόντους του Greek Freak κλήθηκε να απαντήσει γι’ αυτή τη δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί, επισημαίνοντας το ρόλο των φάουλ.

Συγκεκριμένα ο πάουερ φόργουορντ των Σανς δήλωσε»: «Παίζει πολύ δυνατά. Όταν ορμάει προς το καλάθι και ταυτόχρονα πάει συχνά στις βολές, αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίζει. Σήμερα έβαζε και τις βολές του, κάτι που άνοιξε στην συνέχεια όλο το παιχνίδι του. Πρέπει λοιπόν να τον σταματήσουμε, να του προβάλλουμε μεγαλύτερη αντίσταση».

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία:«Είναι δύσκολο όταν ο Έιτον βγαίνει από το γήπεδο επειδή φορτώθηκε με φάουλ και μετά φορτώνομαι και εγώ με 5 φάουλ και μετά ο Κράουντερ με 4 φάουλ να τον σταματήσουμε. Είναι δύσκολο να βρούμε ισορροπία στο πόσο δυνατά μπορούμε να παίξουμε, ειδικά όταν έρχεται με τόση δύναμη κατά πάνω μας.

Πρέπει όμως να το κάνουμε Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, το ξέρουμε αυτό. Θα δούμε το VIDEO του αγώνα ώστε να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024