Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουίλιαμς: Έριξε «καρφί» για τις βολές του Αντετοκούνμπο

Γουίλιαμς: Έριξε «καρφί» για τις βολές του Αντετοκούνμπο

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Μόντι Γουίλιαμς μετά το Game 3 κόντρα στους Μπακς και την ήττα με 120-100, για τις βολές που εκτέλεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Μόντι Γουίλιαμς δεν έκρυψε την ενόχληση του για τη διαιτησία του τρίτου τελικού σε δηλώσεις του μετά το ματς, καθώς αδυνατούσε να καταλάβει πως όλη οι ομάδα του εκτέλεσε 16 ελεύθερες βολές και από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μόνος του μια προσπάθεια παραπάνω.

Στην αρχή αναφέρθηκε στη δύσκολη μέρα του Ντέβιν Μπούκερ και την ομάδα του λέγοντας:

«Οι Μπακς έπαιξαν επιθετικά απέναντι στον Μπούκερ, συγκεντρώθηκαν στο μαρκάρισμά του, έχασε σουτ αλλά του έχει ξανασυμβεί. Έπαιξαν με περισσότερη επιθετικότητα και σε μεγαλύτερα διαστήματα από εμάς. Ξέραμε τι θα συμβεί, δεν αντιδράσαμε όπως θέλαμε απόψε, ειδικά στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο. Τα λάθη μας πλήρωσαν, οι πόντοι στη ρακέτα, έγιναν όσα είχαμε πει γι’ αυτή τη σειρά. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς, τους δώσαμε πολλές κατοχές, χάναμε ένα σουτ και σκόραραν».

 Στη συνέχεια είπε τα εξής αναφορικά με το διαιτητικό κομμάτι:
«Δεν θέλω να αναλύσω δημόσια ή να διαμαρτυρηθώ, όμως σουτάραμε 16 βολές και ένας τύπος στους Μπακς είχε 17. Πρέπει να δούμε ποια είναι η σωστή θέση άμυνες, δεν έχω ιδέα κάποιες φορές για την απάντηση. Πρέπει να καταλάβουμε πως οι διαιτητές σφυρίζουν και να προσαρμοστούμε. Υπάρχει πολλή επαφή, πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα».

Η επιλογή του Γουίλιαμς να μην αναφέρει καθόλου το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη έκφραση, ίσως επιφέρει κυρώσεις στον προπονητή των Σανς. Και ο Κάμερον αναφέθηκε στο συμβάν, με πιο πολύ ήπιο βέβαια τρόποΤζόνσο Σε προηγούμενο παιχνίδι της σειράς είχε ενοχληθεί για τις βολές και ο Μάικ Μπούντενχολζερ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024