Ο Λεωνίδας Γρηγοράκοςτόνισε ότι συμπαρατάσσεται με τον Ανδρέα Λοβέρδο και εξηγώντας τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για ανανέωση του ΠΑΣΟΚ με ένα «άλλο αφήγημα».

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Αντρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ανανέωση του ΠΑΣΟΚ με ένα άλλο αφήγημα

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά τόνισε ότι συμπαρατάσσεται με τον Ανδρέα Λοβέρδο και εξηγώντας τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Λοβέρδου έκανε λόγο για ανανέωση του ΠΑΣΟΚ με ένα «άλλο αφήγημα».

Συγκεκριμένα ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή (σ.σ. ο κ. Λοβέρδος) είναι ένας από τους καλύτερους κοινοβουλευτικούς. Έχει μία επιστημονική επάρκεια, υποδομή. Είναι μαχητικός. Έχει συμβάλλει καταλυτικά στην αναζωογόνηση ενός ισχυρού και αυθύπαρκτου κοινοβουλευτικού ρεύματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ».

Μαχητής

Πρόσθεσε ότι «ο Λοβέρδος είναι ένας μαχητής, έχει δώσει εξετάσεις και πρέπει να στηριχθεί διότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ανθρώπους που αυτή τη στιγμή θα φέρουν κάτι το διαφορετικό».

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε ότι «το ζητούμενο σε αυτή την εποχή και σε αυτή τη διαδικασία που θα έχουμε τον Νοέμβριο είναι η επιβίωση ενός πολυδύναμου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος που το αντιπροσώπευε και το εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ  των προηγούμενων χρόνων, όμως, προσαρμοσμένο στην εποχή και με μέλλον. Όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου το ’74 και μέχρι του 2010. Δηλαδή για 40 χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανανεωθεί σε ιδέες, θέλει ένα άλλο αφήγημα».

Τις ευχαριστίες στον Λεωνίδα Γρηγοράκο για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του εξέφρασε ο Αντρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr