Συνεχίζοντας τη σειρά ασύρματων προϊόντων ήχου Horizon, ο οίκος Louis Vuitton είναι έτοιμος να διαθέσει ένα ηχείο Bluetooth που ονομάζεται Horizon Light Up. Το ιδανικά για ταξίδια gadget, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό καθώς τα χαρακτηριστικά του είναι κομψά.

Το «Horizon Light Up» εμπνέεται από την τσάντα «Toupie» του γαλλικού οίκου που σχεδιάστηκε από τον Nicolas Ghesquiere, έχοντας το σχήμα περιστρεφόμενης σβούρας.

Ο σχεδιασμός καλύπτεται από το μοτίβο του κλασσικού μονογράμματος του οίκου, ενώ οι λέξεις «Louis Vuitton» είναι γραμμένες κατά μήκος της ζάντας.

Μόλις ενεργοποιηθεί, το ηχείο δονείται σε ρυθμούς μουσικής ενώ προβάλλει μια δυναμική εκπομπή φωτός σε διάφορες αποχρώσεις. Ο επάνω δακτύλιος είναι εξοπλισμένος με οπίσθιο φωτισμό LED για επτά διαφορετικά συντονισμένα χρώματα. Ανάλογα με το αν η συσκευή κάθεται στη βάση φόρτισης ή βρίσκεται στο πλάι της, το ηχείο θα παίζει μουσική σε 360 μοίρες ή σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Συμβατό με τα Apple AirPlay 2 και Qplay μέσω Wi-Fi, το Horizon Light Up μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα ηχεία για μεγαλύτερους χώρους.

Το ηχείο Horizon Light Up θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr