Χόλιντεϊ: «Αντιμετωπίζω το κάθε ματς σαν Game 7»
Ο Τζρου Χόλιντεϊ σε δηλώσεις του τόνισε πως κάθε παιχνίδι κόντρα στους Σανς είναι για εκείνον σαν Game 7.
Ο τρίτος τελικός του ΝΒΑ, ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Φοίνιξ Σανς θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/7, 03:00) με τα «ελάφια» να βρίσκονται πίσω με 2-0 στη σειρά.
Ο Τζρου Χόλιντεϊ μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι, τονίζοντας πως εκείνος αντιμετωπίζει το κάθε ματς σαν να είναι Game 7 και θέλει τη νίκη απέναντι στους «ήλιους».
Οι δηλώσεις του Τζρου Χόλιντεϊ:
«Πάντα τα ματς στους τελικούς είναι νικάς ή πας σπίτι σου. Είναι τελικοί, η τελευταία σειρά. Σε κάθε ματς θέλω να νικήσω και το αντιμετωπίζω σαν να είναι Game 7. Έχω την ίδια νοοτροπία σε όλα τα ματς. Αυτή είναι η ευκαιρία και θα κάνω το ίδιο σε κάθε ματς».
«Every game I want to win. Every game I treat like it’s Game 7.» pic.twitter.com/7zp4Qf0qAc
— Milwaukee Bucks (@Bucks) July 10, 2021
- Παναθηναϊκός: Η ρεβάνς με την Μπέτις, η διασταύρωση στους «8» και οι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Agrotica: Οι αγρότες κέρασαν πορτοκάλια τους αστυνομικούς που τους έφραξαν το δρόμο
- Βαθμολογία UEFA: Επέλαση της Ελλάδας, πλησιάζει την 10η Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 92-88: Νίκη-«ανάσα» στην επιστροφή του Λεσόρ
