Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναύπακτος: Τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον 18χρονο που «σάρωσε» στις Πανελλαδικές παρά την απώλεια των γονιών του

Ναύπακτος: Τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον 18χρονο που «σάρωσε» στις Πανελλαδικές παρά την απώλεια των γονιών του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε εχθές με τον 18 χρονο για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του στις Πανελλαδικές

Η δύναμη ψυχής του 18χρονου Δημήτρη Καρακώστα από τη Ναύπακτο που κατάφερε να ξεπεράσει το προσωπικό δράμα που έζησε με τον χαμό των γονιών του πριν από δύο μήνες από κοροναϊό και κατάφερε παρά τις δυσκολίες να συγκεντρώσει τελικά σχεδόν 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το Nafpaktianews.gr, χθες επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας του τα θερμά συγχαρητήρια του για την μεγάλη του επιτυχία και την δύναμη ψυχής που επέδειξε. Όπως αναφέρει μάλιστα το τοπικό site, και  άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν εκφράσει την επιθυμία σε συγγενικό πρόσωπο του 18χρονου να επικοινωνήσουν μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον αδόκητο χαμό του πρώην αντιδήμαρχου Κώστα Καρακώστα 56 ετών και της Νικολίτσας Μούρτου 51, οι οποίοι έχασαν την μάχη με τον κοροναϊό στο νοσοκομείο του Ρίο. Ο Κώστας Καρακώστας, σύμφωνα με το Npress.gr, ήταν μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα Μούρτου μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε. Ο θάνατός τους άφησε ένα τεράστιο κενό στην πόλη, ενώ πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024