Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μας ετοιμάζει «Μια Αγκαλιά Τραγούδια» για φέτος το καλοκαίρι

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μας ετοιμάζει «Μια Αγκαλιά Τραγούδια» για φέτος το καλοκαίρι

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την καλοκαιρινή του περιοδεία καθώς και περιστατικά από την ζωή του που δεν γνωρίζει κανείς

Ο καλλιτέχνης σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στις δυσκολίες, στα δικά του καλοκαιρινά σχέδια, τις επιτυχίες και τις live εμφανίσεις του.

Στην κορυφή  με το «Κανένας Μόνος»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, μετά τις τεράστιες επιτυχίες “Χορεύω” και “Μην Αργείς”, επέστρεψε με το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι «Κανένας Μόνος».

Η δυναμική μπαλάντα, σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη , Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Ελεάνας Βραχάλη ξεχώρισε και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή ενώ σήμερα κατέκτησε την κορυφή του επίσημου Media Inspector Ifpi Radio Chart που αφορά τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού.

Το podcast και η καλοκαιρινή περιοδεία

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά στον Νίκο Θρασυβούλου για την συνεργασία του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τις κοινές τους καλοκαιρινές συναυλίες με τίτλο «Μια Αγκαλιά Τραγούδια».

Οι δυο τους, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους και μάς προσκαλούν σε ένα δίωρο μουσικό ταξίδι, γεμάτο θετική διάθεση και αύρα καλοκαιριού.

Από το «Διθέσιο» και το «Πάρτυ», στη «Γιορτή» και το «Χέρια ψηλά». Και από το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» και το «Χορεύω» στα ολοκαίνουργια «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρέα με 7 υπέροχους μουσικούς και «Μια αγκαλιά τραγούδια», την Τετάρτη 14 Ιουλίου στη Τεχνόπολη.

Αναφέρθηκε στα δικά του καλοκαιρινά σχέδια και τις live εμφανίσεις του. Μίλησε για την μεγάλη συγκίνηση που ένιωσε, αυτός και η οικογένειά του, όταν επισκέφθηκε το πατρικό του σπίτι στην Κερύνεια και αποκάλυψε ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό με την μητέρα του.

Τέλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τα προβλήματά του το προηγούμενο διάστημα που ξεπεράστηκαν τελικά και τί ήταν αυτό που τον έκανε να νοιώσει ασφάλεια.

Ακούστε το εδώ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024