Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο στο Mykonos Live TV…

Μόνο στο Mykonos Live TV…

Θα βλέπαμε παίκτες, όπως ο Βάτσλικ, αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός!

Η απόκτηση του Τόμας Βάτσλικ, δεν μπορεί να περάσει απλά σαν μια καλοκαιρινή μεταγραφή ή ότι οι Πειραιώτες βρήκαν γρήγορα τον αντικαταστάτη του Σα. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Βάλτε κάτω τα δεδομένα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Έχουμε και λέμε. Τον Τσέχο τερματοφύλακα τον θαυμάσαμε στο EURO. Βασικός συντελεστής που οι Τσέχοι έφτασαν στα προημιτελικά και αποκλείστηκαν εν τέλει από τους εκπληκτικούς Δανούς. Είναι αυτονόητο, ότι τον Βάτσλικ δεν τον εντόπισε μόνο ο Ολυμπιακός. Τον είδαν άνθρωποι από πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Μιλάμε για τερματοφύλακα με πλούσιο βιογραφικό και η τελευταία του παρουσία ήταν σε ένα πρωτάθλημα από τα καλύτερα της Ευρώπης, το Ισπανικό. Κάλλιστα θα μπορούσε να συνεχίσει εκεί, σε άλλη ομάδα.

Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι ο εν λόγω πορτιέρο είναι ελεύθερος. Κοινώς δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για την απόκτησή του, προκειμένου να πει το «ναι» η Σεβίλλη, στην οποία άνηκε μέχρι πρότινος. Μόνος του διαπραγματεύεται το μέλλον του και ήξερε και ξέρει, ότι τον ήθελε η Νάπολι. Μπορούσε κάλλιστα να αφήσει τον χρόνο να περάσει (αρχές Ιουλίου βρισκόμαστε) και πιθανότατα να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων από τοπ πρωταθλήματα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κινήθηκε γρήγορα, έξυπνα, ικανοποίησε τις απαιτήσεις του και τον έπεισε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο Βάτσλικ είπε «ναι» στον Ολυμπιακό, γιατί ο Θρύλος έχει αποκτήσει εξαιρετικό όνομα στην Ευρώπη. Μεγάλωσε και μεγαλώνει διαρκώς ως κλαμπ και ως εκ τούτου, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα παικτών, που τα προηγούμενα χρόνια θα ερχόντουσαν για διακοπές στις Κυκλάδες και θα τους βλέπαμε στο Mykonos Live TV…

Δεν μπορεί επίσης να περάσει στα ψιλά, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εξασφαλισμένο το Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο Τσέχος τερματοφύλακας, έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση. Μόνο που αυτή δεν είναι σίγουρη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η απόκτηση του Βάτσλικ είναι τεράστια υπόθεση, όπως σας τόνισα στον πρόλογο. Οπότε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και περιμένουμε και τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Και αν είναι να έρθουν παίκτες τέτοιου επιπέδου, δεν πειράζει. Ας αργήσουν…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024