Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω τη δράστιδα» λέει η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω τη δράστιδα» λέει η Ιωάννα

Η Ιωάννα που βρίσκεται στο Μονπελιε σε κέντρο αποκατάστασης, μίλησε για τις ειδικές θεραπείες που κάνει, ώστε τα επόμενα χειρουργεία να είναι αποτελεσματικά, ενώ -όπως είπε- περιμένει τη δίκη στα μέσα Σεπτέμβρη για να ρωτήσει το «γιατί».

Για τη δίκη που θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, μίλησε το θύμα της υπόθεσης Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα που βρίσκεται στο Μονπελιε σε κέντρο αποκατάστασης, μίλησε στον ALPHA για τις ειδικές θεραπείες που κάνει, ώστε τα επόμενα χειρουργεία να είναι αποτελεσματικά, ενώ -όπως είπε- περιμένει τη δίκη στα μέσα Σεπτέμβρη για να ρωτήσει το «γιατί».

«Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω»

Η 34χρονη Ιωάννα αναφέρθηκε στην ψυχολογία της αλλά και στο τι περιμένει από τη δίκη.

«Η ψυχολογία μου περνάει πολλές διακυμάνσεις, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω την θύτρια, θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη. Θα ήθελα να υπάρχει ηχηρή καταδίκη και από την κοινωνία» υπογράμμισε.

Η ίδια αναφέρει πως δεν την προσέγγισε κανένας από το περιβάλλον της κατηγορούμενης.

«Δεν έχω μιλήσει με τον δικηγόρο της ή με κάποιον άλλον. Θα μπορούσαν να με βρουν αν ήθελαν» ανέφερε.

Γνωστοποιώντας την απόφασή της να παραστεί στη δίκη, παρά την ψυχοφθόρα διαδικασία με την οποία γνωρίζει ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη, η Ιωάννα είχε αναφέρει ότι «θα πάω στη δίκη, πρέπει να το αντιμετωπίσω».

«Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρ’ όλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου, είχε αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπεται να δικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, και όχι αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, όπως είχε διατυπώσει η δίκη της πλευρά.

Αναζητώντας την ελπίδα στη Γαλλία

Μιλώντας στον Alpha, η Ιωάννα αναφέρθηκε και στην ειδική θεραπεία που κάνει στο Μονπελιέ, ενώ περιμένει να γίνουν νέα χειρουργεία.

Είναι η πρώτη φορά που η νεαρή κοπέλα αφήνει το σπίτι της για να κάνει ένα ταξίδι ελπίδας στο εξωτερικό.

Μιλώντας στο MEGA, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε εξηγήσει πως ο προορισμός της είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες που θα τη βοηθήσει να εμφανιστεί ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στην αρχή της εβδομάδας ««Βρίσκομαι ήδη στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène στο Μονπελιέ της Γαλλίας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Σήμερα είχα την πρώτη συνεδρία με τη γιατρό, η οποία καθορίζει το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσω. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της υγείας μου και είμαι ευγνώμων για τη στήριξη που λαμβάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι σε θέση να λάβω τα οφέλη αυτών των θεραπειών».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024