
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη «μεγάλη» έξοδος μετά τη γέννα
Η Χριστίνα Μπόμπα λίγες μέρες μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, βγήκε για πρώτη φορά έξω από το σπίτι
Την πρώτη έξοδό της έκανε το πρωί του Σαββάτου (10/07) η Χριστίνα Μπόμπα.
Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε μια μίνι φούστα με ροζ απόχρωση, ένα λευκό t-shirt και απόλαυσε μια βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της.
«Η μεγάλη έξοδος», σημείωσε η ίδια στη φωτογραφία και παρά το γεγονός ότι φορούσε μάσκα προστασίας εύκολα καταλαβαίνει κανείς το μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας της.
Και πώς όχι αφού στο σπίτι την περιμένουν τα δίδυμα κοριτσάκια της.
Η Χριστίνα έχει ήδη χάσει 14 κιλά και πλέον η αλλαγή στο σώμα της φαίνεται.
Η ίδια εξάλλου απαντώντας σε πρόσφατες ερωτήσεις των followers της, αποκάλυψε:
«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.
Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι».
Δείτε παρακάτω την Χριστίνα Μπόμπα στην πρώτη της έξοδο:
- Ισπανία: Ένας νεκρός από πυρκαγιά στη Βαλένθια
- Μπολόνια – Ηρακλής 2-0: Θετικές εντυπώσεις από τον «Γηραιό», παρά τη φιλική ήττα (vid)
- Σύρος: Τι ισχυρίζεται ο δράστης που τραυμάτισε θανάσιμα τη 42χρονη – Τι λέει ο πρώην ο σύζυγος του θύματος
- ΕΛΑΣ: Επικίνδυνη η εμπλοκή της ελληνικής πυροβολαρχίας Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Θρίαμβος με δύο χρυσά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Δεν θέλω την καταραμένη τεχνητή νοημοσύνη»



